donderdag 12 mei 2016

Het is bijna zover!

Nog 1 nachtje slapen en het is dan eindelijk zover! De leiding is er wel zo goed als klaar voor en we hebben er erg veel zin in. We hopen dat jullie dat ook hebben! De weersverwachtingen zijn helaas dat het minder wordt zodra wij vertrekken vrijdag en weer beter wanneer we maandag terugkomen. Helaas hebben we daar geen invloed op, dus we gaan er uiteraard met z'n allen zelf het beste van maken.

Wat we niet in het kampboekje hebben gezet, maar wat we nog wel graag aan de ouders van de kleinere kinderen mee willen geven, is dat het voor ons als leiding handig is als de kinderen een zakje/tasje met kleding per dag in hun tas hebben. Dit zorgt er enerzijds voor dat de schone kleren droog blijven wanneer er een natte handdoek in de tas wordt gepropt en anderzijds dat wij weten welke kleding de kinderen aan moeten elke dag.

Het thema dit jaar is POPSTARS. Tijdens het kamp zullen jullie proberen zoveel mogelijk sterrenpunten te gaan verzamelen. De sterrenpunten kunnen, naast het winnen van spellen, verdiend worden met het geven van een spectaculair optreden. Aan het einde van het kamp zal bekend worden wie de POPSTAR van het kamp is! Wil jij nu met je vriendjes/vriendinnetjes/teamgenoten een optreden verzorgen, geef je dan op bij Fleur, Jasmijn of Quincy. Trek allemaal je popstar outfit aan, dan maken we dit kamp te gek!

We zien jullie graag aanstaande vrijdag om 18.30 in onze kantine. De bus vertrekt dan vervolgens om 19.00 richten De Ginkel in Leersum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten