zondag 15 mei 2016

De derde dag is begonnen. Na een onrustige nacht zijn we aan het eten begonnen. Vannacht is er aardig wat gebeurd. Zo liepen de jongens van de D zomaar naar de slaapkamer van de D meiden. Zou een van de jongens een meisje van de D leuk vinden? De roddels worden al verspreid. De meiden van de E,C en de D zaten onder de blauwe stippen.. wie kan dit gedaan hebben? Zullen zij vannacht wraak nemen? Ook hingen er kleding in de eetkamer. Wie kan dat gedaan hebben? De roddels zijn alweer gaande.

Na het ontbijt zijn de waterspelen voor de kleintjes begonnen. Een springkussen gevuld met water, waterballonnen, snoephappen en kruiwagen-rijden met waterbekertjes waren allen onderdeel van deze geweldige spelen. Als afsluiter mocht de winnaar het opnemen op het springkussen tegen de leiding. Zij hebben de leiding ruim verslagen, die niet goed tegen hun verlies konden. Wat volgde was een watergevecht tussen de leiding. Nogmaals de felicitatie aan groep 1 gewenst voor hun duidelijke overwinning! Als de leiding warme kleding aan wil trekken, komen ze erachter dat de slaapzaal van die jongens compleet is verbouwd. Wraak zal zoet zijn!

De groten, C tot en met A, hebben een tocht door het bos afgelegd. Allereerst werd er met spaghetti torens gebouwd waarna de winnaar van deze ronde kon startten aan de tocht. Dan mag je toch ook prima spaghetti vast maken aan het plafond, toch Jelle? Vragen beantwoorden en dat combineren met vals spelen leverden groepjes op die de weg kwijt waren of juist na een kwartier al terug waren.

De warme soep staat klaar om opgediend te worden, waarna er nog een mooi optreden tijdens het eten plaats zal vinden door de Blue Band Group! Na het eten gaan we nog lekker verder spelen met water en knutselen voor de bonte avond.

Groetjes,

Tamara & Frank

Geen opmerkingen:

Een reactie posten