maandag 16 mei 2016

Dat was het weer

Zondagavond
Zondagavond stond in het thema van 'de bonte avond'. Met als kampthema 'Popstars', kan het ook niet anders dat er meerdere popgroepen opgetreden hebben. Tijdens de bonte avond zijn meerdere kinderen en leiding naar voren geroepen 'de genomineerden' en moesten een spel doen om sterrenpunten te verdienen. Af en toe was er een geweldig optreden van bijvoorbeeld; Mainstreet, K3, de criminele broers Van Wieringen en de Dolly Dots. Het kan dan ook niet anders dat het een spetterende show was, wat uiteraard moesten eindigen met veel vla!

Zondagnacht
De laatste nacht, was niet zomaar slapen.. neeee, Dat hoort natuurlijk niet op kamp. De A-Dames hadden de ijsbeer op hun verdieping naar beneden gehaald en op een eettafel gezet. De ramen en tafels zaten onder verf-handjes. Daar zijn nog steeds de F'jes van verdacht. & als laatste nog een grap uitgehaald door de leiding. De gehele herenkamer was om 4 uur ' s nachts gewekt, omdat er sprake zou zijn van 'kortsluiting'. Zo zat dus de eetzaal vol met half slapende heren/jongens, maar bij onze mannen bleek er nergens sprake van kortsluiting gelukkig. Ach ja, op kamp hoor je eigenlijk toch niet te slapen!Maandag
Maandagochtend heeft eerst onze pechvogel Mara ontbijt op bed gekregen en hebben we daarna uiteraard gezamenlijk ontbeten. Hierna stond alles in het thema van de schoonmaak. Elke leiding kreeg een ruimte tot zich waarbij de kinderen moesten helpen met het schoonmaken van het kamphuis. Eerst alle tassen inpakken. Zo makkelijk was dat niet, want de kamers waren ontploft! Uiteindelijk hebben we met iedereen die mee, het kamphuis schoon achter gelaten.

Eindspel
Het eindspel was een levend cluedo in de vorm van popsterren. Wie gaat optreden? Met welk lied? Op welke locatie? De kinderen waren razend enthousiast. Met het laatste eindspel kon je veel sterrenpunten verdienen en uiteindelijk dus de Oscar winnen. De kinderen waren druk bezig met de spellen en het oplossen van het vraagstuk.

Winnaar
Uiteindelijk draaide het popsterren kamp om 'de oscars!' Iedereen kon sterrenpunten verdienen en winnen. Door middel van het winnen van de spellen, door de meeste roddels over jou òf door een optreden. Uiteindelijk heeft 1 persoon gewonnen.

and the Oscar goes to... Julien van Wieringen!!

Julien heeft met 8 sterrenpunten gewonnen. Gefeliciteerd Julien! Supergoed gedaan!

Terugreis
Rond kwart over 2 zijn we met de bus vertrokken vanuit Leersum. Iedereen was doodop en de halve bus lag te slapen op de terugweg. Uiteindelijk zijn we om half 4 in Rhoon aangekomen. De ouders stonden toen gelukkig al klaar. Wanneer iedereen zijn tassen, kussens en slaapzakken hadden gevonden ging iedereen opgewekt maar moe naar huis!

Al met al was het een geweldig kamp. De kinderen & de leiding hebben het allen naar hun zin gehad! De spellen verliepen goed en iedereen heeft goed meegedaan. We hebben veel gelachen met zijn allen en veel plezier gehad.

Voor wie de livestreams heeft gemist of gewoon nog een keer terug wil kijken, alles is te vinden op: https://www.facebook.com/roodwit.albrandswaard?fref=ts.

Namens alle leiding willen wij de kinderen nogmaals bedanken voor een, wat ons betreft, superleuk kamp. Tot volgend jaar!

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten