maandag 20 mei 2013

Één groot feest

Hieperdepiep.... Hoera!

We kunnen niet anders zeggen dan dat het één groot feest is. Het is gewoon een aaneenschakeling van super leuke dingen en de tijd ontbreekt gewoon om jullie hiervan op de hoogte te houden...

Nog even een kort oud & nieuw overzicht:
Zoals de foto's gisteren al lieten zien werd het knallen geblazen voor de A t/m D. Uiteraard niet met vuurwerk, maar met het outdoor lasergamen. Dit was voor iedereen een geweldige ervaring en het was dan ook super dat dit mede mogelijk gemaakt is door onze sponsoren: Ottevanger Herenkleding en De Club van 50.

Uiteraard zaten onze E'tjes en F'jes zich absoluut niet te vervelen! Zij deden ondertussen hun eigen activiteit, maar wat we wel even willen vermelden: wat een bikkels! En wat een gezelligheid brengen zij met zich mee. We zijn sowieso ontzettend trots op onze deelnemers. Wat een geweldige inzet tonen zij!

's Middags werd er door alle teams nog een spelcarrousel gedaan en tussen alle bedrijven door vermaakte iedereen zich op deze geweldige locatie!

En uiteraard kwam vanzelf de bonte avond. Ik durf te zeggen dat Oud & Nieuw nog nooit zo is gevierd als bij ons. Oliebollen, champagne, een oudejaarsloterij, jaaroverzichten (waar jullie ongetwijfeld nog wel wat van zullen zien), en natuurlijk het 12 uur moment. Het werd een groot feest!

Inmiddels zijn we druk bezig met het vieren van de verjaardag. Verjaardagsliedjes worden uitbundig gezongen en de taart wordt zo aangesneden, dus ik ga snel naar de eetzaal om nog een lekker stukje mee te pakken!


1 opmerking: