zondag 27 mei 2012

Samenvatting dag 2

Vandaag hebben we de hele dag een luchtkussen op het terrein gehad. 's Ochtends is hier gebruik van gemaakt door de D, E en F bij een mega zoekactie naar Mega Mindy. 's Middags mocht het gebruikt worden door de A, B en C bij hun Clean & Dirty Games. Verder was het voornamelijk toch erg warm, waardoor alles wel onder het genot van een flinke dosis water werd uitgevoerd. En voor de A t/m de C ook nog wat slootwater trouwens...


Het avondeten was weer geweldig geregeld door onze kookouders. Iedereen moet wel iets lekkers hebben kunnen vinden bij alle saté, macaroni, bami, witte rijst en nasi die werd voorgeschoteld, afgesloten met aardbeien met ijs en slagroom. Traditiegetrouw is het diner afgesloten met het kampjournaal, waarbij Batman R. de Vries en Quincy Paulusma hun opwachting maakten. Ook Sipke, Dewi en Jasmijn moesten nog even opdraven na wat schandalige misdragingen eerder vandaag. In het kader van het onderzoek mogen we hier op dit moment verder geen uitlatingen over doen helaas...


Stil zitten is niets voor RWA'ers, dus de avond was gevuld met activiteiten en in de tijden dat er geen spellen waren, iedereen vrij was en kon doen en laten wat zij wilden, dan waren de meesten toch bezig. Was het niet prikken, dan was het wel het tosti-ijzer, wasmachine, sapcentrifuge, mixer, olifant, etc spel onder leiding van Leon.

Via eerst een spel in het bos waar de kampkinderen het opnamen tegen de Superhelden van het kamp (wat is er nou leuker dan PROBEREN de leiding te verslaan?!), kreeg iedereen een welverdiende pauze. De E- en F-dames gingen heerlijk met z’n allen douchen, zingen (waar is de pet van tante jet) en toen slapen (maar ze zagen er nog niet moe uit). Na het hier bovengenoemde spel, stond het laatste avondspel op de rol. Een rustig maar moeilijk bosspel, in het donker, geblinddoekt, wat een gevaar! Er werd weer flink gegild, uiteraard voornamelijk door de ouderen onder ons! Maar goed dat er superhelden mee zijn.….


P.s. wat zullen de kinderen lekker uitgeteld zijn straks! De meeste leiding gaat nu de welverdiende rust pakken, de rest houdt nog even een oogje in het zeil. Bij de laatste avondactiviteit moest er namelijk gedwongen handje-handje gelopen worden, maar dat vond niet iedereen even erg! Nu op naar de zondag alweer. Wat is het gezellig! En wat doet iedereen leuk mee!


(de foto's van vandaag volgen morgen)1 opmerking:

  1. Laat de foto's maar komen. Er komt weer een heerlijke dag aan , maak er wat moois van. Groetjes familie Keemink

    BeantwoordenVerwijderen