zondag 27 mei 2012

Dag 3 van start

Dag 3 is alweer een tijdje geleden van start gegaan. Gisteren was met alle leiding afgesproken dat we vandaag een half uurtje later zouden beginnen, dus zo geschiedde. Helaas was er niemand die het nodig vond om dat ook tegen de kookploeg te zeggen, dus die stond netjes om 7.00 paraat... Samen met Saskia overigens die corvee had en dus netjes d'r wekker had gezet!

De meiden van de C1 waren er op dat moment trouwens nog niet uit, maar da's ook niet heel raar als zij nog graag samen met Batman, Captain ZebRWA en Agent P films over Michael Jordan wilden kijken tot 3.00 onder het genot van een tosti.

Nadat uiteindelijk iedereen toch aan het ontbijt kwam en heeft gegeten, zijn op dit moment 3 verschillende activiteiten gaande. Een voor de A en B, een voor de C en D en een voor de E en F. Ondertussen probeert wat leiding het kattenkwaad een beetje op gang te helpen, want het is wel duidelijk dat we hier te maken hebben met veels te brave kinderen. We houden u op de hoogte over hoe dit afloopt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten