maandag 21 mei 2018

Dat was em dan weer...

En dan is het ineens weer voorbij en moeten wij als leiding weer zien te leven met het afterkamp zwarte gat. Een klein jaar aan voorbereiding en dan is het na een weekendje weer voorbij. Gelukkig weet je waar het voor doet als je ziet hoe de kinderen het zo naar hun zin hebben het hele weekend. De lachende (en zelfs de enkele verdrietige) gezichten bij het afscheid bij terugkomst in Poortugaal zijn ook onbetaalbaar.

Uiteraard hebben we weer een aantal partijen die we nog even willen bedanken voor het mede mogelijk maken van dit kamp: Louwman Poortugaal en HW Wonen voor het gebruik mogen maken van de busjes, TotaalVers en Koetshuys Kaas voor een deel van het eten en onze eigen Supportersvereniging voor het springkussen. Ook mogen we uiteraard niet vergeten: de bouwmarkten voor alle scheppen, de sausfabrikanten voor de vele liters mayonaise en curry op Lars en Remco, de ijsfabrikanten voor de ijsjes bij de meisjes, Steve's Gym voor de vele burpees, squats en alle andere oefeningen die we gratis mee kregen en uiteraard de zuivelbedrijven die dit jaar geen vla en yoghurt hebben gesponsord. Persoonlijk tenslotte nog een laatste woord van dank voor alle ouders voor het meesturen van deze geweldige groep kinderen en aan alle leiding voor de hoeveelheid tijd en inzet in de voorbereiding in de voorbereiding naar kamp en tijdens het kamp zelf.

Mochten jullie het gemist hebben, op de Facebook-pagina van RWA zijn alle live-filmpjes nog terug te kijken Als iemand nog spullen mist (wat aannemelijk is), dan hebben we in de kantine nog wat gevonden voorwerpen liggen de komende weken. Graag zien we jullie volgend jaar weer!Geen opmerkingen:

Een reactie posten