maandag 5 juni 2017

Bedankt!

We zijn weer thuis! Alle spullen zijn opgeruimd, de tassen uit de bus en de kinderen weer veilig overgedragen aan de ouders.

Nog even belangrijk: hoewel we ook tijdens kamp gecontroleerd hebben op teken, raden we iedereen aan om dit thuis nog even goed te doen!

Vanaf deze plek willen we graag Toyota Louwman Poortugaal, TotaalVers, Walgaard, Club van 50, Supportersvereniging, barcommissie en iedereen die ons via de boodschappenactie van MCD gesteund heeft bedanken!

Ook zijn we erg blij met alle deelnemers. Jullie hebben ervoor gezorgd dat we onze activiteiten niet voor niks hebben georganiseerd!

Ook alle ouders bedankt voor het vertrouwen om uw kind(eren) aan ons mee te geven.

In de categorie minder serieuze sponsors zouden we graag Melkunie (voor de vla- en slagroomdouches), Driehoek (voor de groene zeep in Geert z'n ogen), Emte Hoek (voor de jongen die met alle plezier 5 keer heen en weer wilde rijden), Facebook (voor al haar mogelijkheden om de ouders op de hoogte te houden) en vv SDS '55 (voor de gastvrijheid en fraaie tafereel voor de groepsfoto's) willen bedanken. En als laatste, alle B'tjes voor het helpen. 

Wij hebben enorm genoten en we hopen dat uw kind(eren) met mooie verhalen thuis is/zijn gekomen. Mocht dit zo zijn, dan zien we ze natuurlijk graag op Facebook!

Hopelijk tot volgend jaar! Wij hebben er stiekem nu alweer zin in!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten