zaterdag 14 mei 2016

RWA-Popstars op volle toeren

Een hele goede middag vanuit het af en toe zonnige en mooie Leersum. Een mooie, lange en voor sommige een vermoeiende nacht achter de rug. Zoals jullie al konden lezen zijn de A t/m D gedropt in de bossen van Leersum, super spannend! Uiteraard kan er bij de dropping het beruchte Mentos-spel niet ontbreken, hierbij moet gezegd worden dat de D1 nog wel wat oefening kan gebruiken, maar  doen-durf-of-de-waarheid hebben ze daarentegen uitstekend onder de knie. In de D2 kwam zelfs de variant doen-zoen-watermeloen aan bod, dit leverde ook weer veel roddels op voor in de roddelbox.
Goed, door naar de dropping van de A en B. De A-dames hebben maar weer eens bewezen te beschikken over een uitstekend richtingsgevoel, maar de B-heren daarentegen, man man man. Toen ze eenmaal terug waren, lekker naar bed in alle rust zou je denken... Maar tot ieders verbazing waren het niet de kinderen die de boel wakker hielden, maar de heren van de nachtdienst die vooral erg hard om hun eigen grappen konden lachen, gelukkig hadden Frank en Nils een topavond samen!


Oja, voor Remco: Xavier had een puntmuts, vond ie erg grappig (zie foto)!


 Na de rustgevende nacht ging de toeter om de tafels te dekken voor het ontbijt, helaas vond Julien zijn kapsel een stuk belangrijker dan het plaatsen van de borden op de juiste plek. Julien je ziet er top uit, mooiboy!

Na het prima verzorgde ontbijt met een lekker eitje, was het tijd voor de sportdag. Ook het G-team arriveerde en speelde actief mee. Niet te vergeten werd er gezongen voor de jarige Thomas, die ook nog een lekkere traktatie had voor iedereen. De spelletjes die werden gespeeld waren rugby, voetbal, trefbal, kegelroof, ballonnentrap en pimmetje. Hierbij de felicitaties aan team 8 (Jelle D, Emma, Jasmijn, Niek, Alec, Borro en Fleur), die ruimschoots de overwinning met maar liefst 11 punten hebben gepakt!


 Wij gaan nu lekker pannenkoeken eten, oe-lekker! Houdt Facebook goed in de gaten, vanmiddag weer een live-vlog van onze gastheer Remco!

Groetjes Janneke en LarsGeen opmerkingen:

Een reactie posten