zondag 15 mei 2016

Moe maar voldaan

Na een actieve en sportieve dag, zijn alle ogen nu gesloten (hopen we). 

Na de intensieve sportdag, was het vanmiddag tijd voor nog meer bezigheidstherapie. De F'jes en E'tjes hebben met Spons, Water & Vuur geprobeerd hun sterrenpunten te verdienen. De pannenkoeken die zij bij de lunch hebben gegeten, werden er alweer flink uitgezweet. 

De C & D namen het tegen elkaar op in Ford Boyard. Daar waar #Team3 goed uit de startblokken kwam, ging uiteindelijk #TeamJoost er onverwacht met de overwinning vandoor. In het finale spel ging het gelijk op, maar het team van Joost heeft uiteindelijk de meeste zilveren munten weten te vinden. 

De A's en B's hebben een bekend TV-Spel gespeeld. In dit spel veranderde er van alles achter je rug. Niet mollen probeerden te mollen, maar dit keer waren het Raquel en Pip die hun vriendschappen op de proef stelden tijdens; Wie is de mol? 

Na een zwaar middagprogramma werd het tijd voor een goed diner, wat bestond uit wraps en Mexicaanse gerechten. Hiervoor grote complimenten naar de geweldige kookploeg die ons de hele dag verwent met lekkere dingen! 

Voordat er kon worden begonnen met eten was het natuurlijk eerst tijd voor RWA-shownieuws! Sinds dit jaar is de 'roddelbox' in het leven geroepen. Alle roddels kunnen worden gedropt in de box en de meest sappige worden uitgekozen en besproken vlak voor het avondeten. We zouden graag alle sappige roddels delen met het thuisfront, maar helaas voor jullie blijft dit geheim. Een tipje van de sluier... 'kampverkering?'

's avonds was er een ware popster handelaarsspel die LIVE te volgen was op Facebook! De teams moesten een feest in Ahoy organiseren en zo goedkoop mogelijk uitkomen. Met Tess als superonderhandelaar was dit bijna onmogelijk. Hoe dat ook, de kids hebben genoten. 

Voor de D tot en met de A stond er laat op de avond nog een bosspel gepland. Relight my fire! K3 moest proberen de lichten van Mainstreet te stelen en andersom. Inmiddels is de ruzie tussen de bands uitgevochten en heeft Mainstreet gewonnen! 

Met de A-dames en de leiding werd vervolgens naar de puntentelling van Douwe Bob gekeken, helaas zat er niet meer in dan een 11e plek. Vervolgens is iedereen naar bed gegaan! Althans.... dat was de bedoeling. Xavier en Lennart zagen dit niet zitten. Ze gingen veel lieven nog even bij de dames 'chillen'. Gelukkig werden zij op tijd betrapt. Misschien nog wel meer bizar: Terwijl de nachtdiensten dit stukje schrijven, komen er vijf(!) dames naar beneden. Zonder ook maar even om te kijken, werd de eetzaal ' versiert'. Blijkbaar hadden ze erg veel zin in corvee, want dat staan de A-dames morgen te wachten! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten