zaterdag 14 mei 2016

Het thema popstars! Wat houdt dit eigenlijk in?!

Zoals bekend... het thema is POPSTARS!

Dit thema wordt het gehele kamp doorgevoerd. Elke dag, elk uur, elke minuut gaat het over popsterren, girlbands, boybands en duo’s. Welke roddels komen erover welke popsterren & welke geheimen komen we te weten? Super spannend!


Het doel van elke popster is natuurlijk, het winnen van een OSCAR! Uiteindelijk wint 1 persoon, aan het einde van de bonte avond een Oscar.


Maar hoe kunnen de deelnemers (maar ook leiding) dan de Oscar winnen? 

 

Sterrenpunten

Het hele kamp door is er de mogelijkheid om sterrenpunten te winnen of te verdienen. Wie uiteindelijk de meeste sterrenpunten heeft, zal de Oscar winnen. In de zaal hangt een lijst met alle namen erop. Op deze lijst worden van iedereen de sterrenpunten nauwkeurig bijgehouden. Op meerdere manieren kunnen de popsterren sterrenpunten winnen/verdienen.


Bijvoorbeeld tijdens de spellen. Wanneer een groep óf persoon een spel wint, krijgt ieder uit deze groep 1 sterrenpunt achter zijn naam. Bij de lunch of bij het avondeten, zal dit medegedeeld worden aan de groep en krijgen de winnaars allen een sterrenpunt achter hun naam.


Een sterrenpunt is ook te verdienen als je met je popgroep, girlband of boyband gaat optreden. Voor het eten (ontbijt, lunch, diner) zal dit optreden plaats vinden en krijgt iedereen van de popgroep een sterrenpunt achter zijn naam.


Ook komt er een Roddel-box in de zaal te staan. Op een briefje kan de roddel geschreven worden en 1 óf 2x per dag wordt de roddel-box geleegd (na het eten). De roddels worden voorgelezen en de popgroep óf persoon met de meeste roddels krijgt 1 sterrenpunt achter zijn/hun naam. Er moet als popster natuurlijk wel over je gepraat worden!


Uiteraard zullen we u ook van deze 'ranglijst' op de hoogte houden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten