zaterdag 23 mei 2015

Sport en spel

Vanochtend om 8:15 uur zaten we met zijn allen (wakker) aan de ontbijttafel. Sommigen onder ons hadden last van slaapproblemen door een enorm spannende spooktocht. In het bos naast het kamphuis waren een aantal aliens ontsnapt. Onze C'tjes en D'tjes hadden de moedige opdracht om deze aliens te trotseren. De meeste lukte dat zonder tranen en gelukkig is iedereen teruggekomen. Naast deze alienzoekers waren er ook een aantal slaperige A'tjes en B'tjes. Dit had echter een hele andere reden. Geen van de teams was er in geslaagd om de juiste route in 1 keer terug te vinden. Zij namen lost in space wel erg letterlijk. Jammer voor hen, werd hier geen rekening mee gehouden en begon het ontbijt stipt op tijd. De A1 wil graag de shoarmaboer in Ede bedanken voor het lekkere eten en de lift terug.

De 1e activiteit van vandaag begon om half 10. Iedereen was gevraagd zijn/haar sportkleding aan te trekken, dus dat beloofde wat. De dag staat namelijk in het teken van een zeskamp. De strijd is nog niet gestreden, maar we willen u melden dat het leidingteam ferm bovenaan staat. 

Ook hebben we het grote genoegen dat de G'tjes ons vandaag bezoeken. Zij hebben al wat spellen meegedaan en we kunnen u melden dat de trainingen hun vruchten afwerpen. Helaas werd het wat minder weer, waardoor we nu binnen vertoeven. De spelletjes zijn uit de kast gehaald en we vermaken ons prima. 

Groetjes Fleur, Nanette, Kaïn en QuincyGeen opmerkingen:

Een reactie posten