zondag 24 mei 2015

Jonge jonge wat een dag

Haha we hebben de blog van RWA gehackt en met we bedoel ik dan Stefanie, Steven, Joke en Therese.

Van alle aliens mochten wij een dagje meelopen en dat hebben we dan ook zeker gedaan. Het was een zeer barre tocht maar gelukkig hadden wij geen 2 uur vertraging dus konden wij om 9.30 uur gelijk met het eerste spel meedoen.


Met de A tot en met de C zijn we gaan survivallen in het bos en op de zandvlakte, tijdens deze survival moesten wij allemaal super gave objecten over, door, onder en langs. Met tussendoor een lekker glas drinken en alien koekje. Ook heeft ieder team een filmpje gemaakt over hoe een survival hoort te zijn. Zie hier enkele filmpjes:

De activiteit werd beÃĢindigt met een  strijd tussen alle teams waarbij er een gewonde alien met een brancard vervoerd moest worden. Gelukkig zijn uiteindelijk alle aliens weer heelhuids terug gekomen.

Ook de F t/m D is naar de zandvlakte geweest. Daar hebben zij wat gedronken en een lekker koekje gegeten en toen was het tijd voor actie. Toen zijn ze een hut gaan bouwen en werd er tikkertje gespeeld. 


Vervolgens keerde zij terug naar het kampterrein en daar werd nog een estafette gehouden. De D vond het nog geen actie genoeg en maakte ook hun eigen survival filmpje (https://youtu.be/gGgJQQRx7Yw). 

Daarna kon iedereen nog lekker even spelen op de trampoline het springkussen en al het andere wat er maar te doen is. Dus alleen maar plezier maken.

Tussen de middag stonden er heerlijke boterhammen met alleen maar gezond beleg op het menu, waardoor iedereen weer bij kon tanken en zich opmaken voor het middagspel.

De middag werd begonnen met een zeepbaan waarbij men met een zwemband over een met groene zeep ingesmeerd zeil kon glijden. Daarna werd het regenboog spel gespeeld met zeven groepen en zeven spelen, maar hoe dat precies werkt moet u uw kind maar vragen als ze thuis zijn, want dat was een grote chaos, maar wel super leuk!

Speciaal voor ons was er vanavond een feestmaal, wij aten namelijk patat met appelmoes. Ook kon je kiezen uit een frikandel of kroket (is het nou frikadel of frikandel). En een feestmaal is niet compleet zonder sla, ooh nee we bedoelen natuurlijk een ijsje. 

Nu wachten wij op de bonte avond waarna wij weer naar huis gaan, maar jullie hier nog even door gaan met die banaan.

Wij vonden het heel gezellig en tot de volgende keer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten