zondag 24 mei 2015

Goedemorgen

Goedemorgen allemaal weer! Inmiddels is het alweer zondagochtend en is de een-na-laatste dag van kamp 2015 aangebroken. Nadat gisteravond de leiding eindelijk uit de knoop is gehaald door de kinderen, zijn we toch maar gaan eten (heerlijke pasta) en hebben we nog 2 spellen in het bos gedaan.

Eerst een aliengeluidenspel, waarbij het de bedoeling was dat voor ieder dier dat gevonden werd een toepasselijke aliennaam werd bedacht. De namen die werden bedacht varieerden van Pluto, tot Kwakkwak,  tot 'Ik zie de hoeven van een paard' en Koekje... Er werd ook een uitleg bij gevraagd, maar eigenlijk was deze overbodig. Bij terugkomst van het eerste bosspel zijn alle E-tjes en F-jes door de wasstraat gegaan en op teken gecontroleerd en vervolgens is er tot vanochtend eigenlijk niks meer van ze vernomen.

Het 2e spel in het bos was een aliensmokkelspel. Nadat Geert en Kain het bos sfeervol versierd hadden en de A-tjes geinstrueerd waren als Men in Black, konden de B-tjes, C-tjes en D-tjes proberen chips te verzamelen die nodig waren om het ruimteschip de lucht in te krijgen. Uiteraard hadden de Men in Black geen schijn van kans en is het ruimteschip ruim op tijd (die wel...) weer vertrokken. Na wat discussies over maatschappelijke onderwerpen en 1 goede grap van Lars (het schijnt dat ie em nog steeds aan het herhalen is), is iedereen toch maar gaan slapen en was het om 3.00 uur heerlijk rustig in en rond het kamphuis.

Het ontbijt zit er inmiddels in en alle kinderen zijn het bos weer ingegaan voor de activiteiten van vanochtend. De A, B en C zijn net begonnen aan een survivaltocht en de D, E en F gaan een wandelingetje maken en wat knutselen om weer een beetje bij te komen. Vanmiddag en vanavond hebben we nog een druk programma en het wordt ook nog eens bijzonder lekker weer, dus dat zullen ze wel nodig hebben.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten