zaterdag 23 mei 2015

Goedemorgen!

Ten minste... Op het moment dat u dit leest waarschijnlijk. De eerste nachtdienst hier zit er namelijk net op. Iedereen is veilig thuis gekomen of ligt al een hele lange tijd te slapen. Maar dan mist u natuurlijk nog een groot gat in het programma. Nog een korte samenvatting van de afgelopen uren. 

We konden eigenlijk niets meer bedenken wat nog fout kom gaan. Alles was tot in de puntjes georganiseerd en gepland. Helaas gooide een flinke file roet in het eten. Een uur en drie kwartier later dan gepland vertrokken we en dus kwamen we ook flink later aan. Maar wij gaan geen uitdaging uit de weg en alles werd uiteraard creatief opgelost, zodat alle programma onderdelen, weliswaar in aangepaste vorm, goed door konden gaan. 

De E en F startten met een rondleiding door het kamphuis. Waar douchen we, waar slapen we en, niet geheel onbelangrijk, waar zijn de toiletten. Daarna konden we ons eigen brood bakken. Dat leek een makkie, maar het kostte nog best wat moeite om dit goed voor elkaar te krijgen.


De C en D gingen op alientocht. Een soort spooktocht, maar dan buitenaards spannend. Het was dan ook flink schrikken geblazen.

De A en de B werden gedropt op een punt niet ver van het kamphuis en sommigen werden 4 uur later veel verder weg weer opgepikt. Anderen hadden het veel beter voor elkaar. De bezorgdienst van de lokale shoarmaboer vertrouwde de bestelling niet helemaal, maar toen onze droppinggroep zelf dan maar de winkel binnen kwam lopen, leverde dit wel een gratis drankje op als beloning.


We pakken nu gauw nog wat uurtjes rust, want om 8.15 worden we alweer verwacht aan het ontbijt! Voor ons welterusten en tot snel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten