zaterdag 23 mei 2015

De middag: Koning van het heelal is Jupiter

Nadat we een heerlijke pannenkoekenlunch hebben genuttigd stond de middag ook weer in het teken van de zeskamp. Wel met andere spellen dan de ochtend natuurlijk en met nieuwe teams. Rugby, trefbal en voetbal en een mooie teamopdracht (het altijd leuke "moeder we zitten in de knoop"). De teams gingen er vol voor en konden tijdens een welverdiende rustronde lekker op de fantastische stormbaan.


Na de ochtend en de middag werd de zes kamp afgesloten met een ouderwets potje touwtrekken. Nadat alle teams de krachten hadden gemeten (en het leidingteam er in de eerste ronde hadden uitgeknikkerd), is Jupiter als winnaar uit de bus gekomen en mag zich gedurende de rest van dit kamp Koning van het Heelal noemen, Gefeliciteerd. 

De hele middag heeft de zon uitbundig geschenen en dat maakt zo'n kamp toch net wat makkelijker. Tot het avondeten hebben veel kids zich uitgeleefd op de stormbaan en hebben anderen geprobeerd wat slaap in te halen😉

Ons kamphuis. Staat bij een boerderij waar ze kalfjes houden. De D, E en F mochten komen kijken bij het voeren van de kalfjes. 


Heel leuk en lief, maar ...... Wat een stank, dat was niet mis. De boerin had ook nog een nest jonge poesjes, dus ouders een aantal kids heeft al een poesje besteld. Kon wel gewoon in de tas😉.Met nog een vol avondprogramma voor de boeg is het een volle, maar leuke dag. 

Groet Herjet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten