vrijdag 6 juni 2014

Het is bijna zover!

Eindelijk is het bijna zover: De dag die je wist dat zou komen is eindelijk hier! Na maanden van voorbereiding voor de leiding gaat het gelukkig nu echt bijna beginnen. Hopelijk heeft iedereen zijn tas al (bijna) ingepakt en heeft iedereen er net zo'n zin in als de leiding.

Zoals de meeste mensen wel gemerkt hebben, hebben we geprobeerd door middel van wat sponsoracties de mogelijkheden van dit kamp wat uit te breiden. Trots kunnen we dan ook wel melden dat er met de boodschappenactie, de fooienpot achter de bar en het rondje langs de mensen bij de wedstrijd van het 1e meer dan € 300 is opgehaald. Daarnaast hebben we van de supportersvereniging een mooi bedrag gekregen. Iedereen die een bijdrage heeft geleverd, willen we daar hartelijk voor bedanken!
Wat we met dat geld gaan doen? Zondag hebben we voor de A t/m de C de lasergame weer geregeld, wat geen verrassing zal zijn. Natuurlijk hebben we ook voor de kleintjes iets leuks weten te regelen. Wat dat is, ziet iedereen zondag wel. 

Het belooft bijzonder goed weer te worden dit weekend. Daarom willen we graag alle ouders vragen voldoende zonnebrand in de tassen te doen van hun kinderen. Uiteraard houden wij dan de kinderen goed in de gaten en zullen we zorgen dat iedereen wordt ingesmeerd en voldoende drinken krijgt.

Vanavond is vanaf 18.00 de kantine open en kan iedereen zich aanmelden. Het is de bedoeling dat rond 19.00 de bussen gaan rijden.

Tot vanavond allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten