zaterdag 7 juni 2014

Day two

Vandaag leek het wel maandag! Langzaamaandag... Na een prima nacht voor toch wel de meesten van ons, begon de dag vroeg! 7 uur stond de wekker in de persoon van Rineke aan te kloppen op onze deuren. Lekker ons zelf opfrissen door te douchen, tanden te poetsen en een schone onderbroek aan te trekken (hopen we dan...).

De eerste activiteit voor de E en de F was typisch voor dit thema 'Het wilde westen': tipi's bouwen. Het kan niet anders dan dat uit deze doelgroep een aantal architecten naar voren gaan komen.


De C en de D vochten met elkaar miniduels uit. Door dit zo snel mogelijk te doen werden er punte verdient, wat wellicht een aanwijzing oplevert voor het opspeuren van de 'Pistol Gang'! Want deze waren weer heel wat dingen op stelten aan het zetten. Een voorlopende klok, ontbrekende toiletrollen en tijdens de testen zijn er dubbele namen ingevuld.  Het wordt dus tijd dat deze gang opgepakt gaat worden!

A en B mochten sportief aan de bak. Sumoworstelen, touwtrekken en 'gestolen vee' (elkaars lintjes pikken) waren hier onderdelen om uit te voeren. Niet iedereen kon zijn favorietenrol waarmaken, waardoor het een mooie en spannende strijd werd.

Een heerlijke lunch werd opgepeuzeld en daarna begon het weer toch wel wat drukkend te werken. Het was wat benauwd en dat zagen we terug in de energie. Maar dan zijn onze fantastische deelnemers wel enorm te prijzen want bij het volgende spel (Levend Stratego) stonden ze er allemaal weer en werd er fanatiek gespeeld. Als beloning stond er een traktatie klaar van onze jarige kampleiding Lisa. Dit ijs werd dan ook dankbaar in ontvangst genomen!

Vanwege het warme weer is er iets eerder gestopt zodat de deelnemers iets langer konden opladen voor het avondprogramma. Daar vertellen we jullie uiteraard later meer over!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten