zaterdag 18 mei 2013

Weet je wat ik wel zou willen zijn......

Het is al wat later op de dag, maar wat een dag.....wat een dag! Het begon allemaal goed fris en fruitig. Wat ons een klein beetje verbaasde, want de eerste nacht is er weinig geslapen. Het thema is vandaag carnaval en dat hebben we geweten; de meeste bijzondere kleding kwam uit de slaapzalen. Zo hebben we een koe, een aap, een stel lederhosen, Sneeuwwitje  en een Spaanse dame. Jullie begrijpen dat het een dolle boel is.

Na het ontbijt zijn we begonnen met de speurdag. Dit was dit jaar heel hypermodern-digitaal-cyber-spektakel! We zijn in 8 groepen vertrokken. De eerste 4 groepen kreeg via de app Repudo een aantal punten door waar ze naartoe moesten lopen. Zij moesten hun route naar deze punten vastleggen op foto's en deze twitteren naar een andere groep. Deze groepen moesten hun weg vinden door de aanwijzingen op Twitter te volgen. Om de eerste groepen een beetje tijd te geven om route uit te zetten, speelden de andere groepen Carnaval & co onder leiding van Renata en Mirjam. Iedereen kwam tussen de middag op dezelfde plaats uit en daar had de kookploeg een waar kampement opgeslagen en daar kregen we een compleet verzorgde lunch. 

Na de lunch zijn we teruggelopen naar het kamphuis waarbij we onderweg een liedje of toneelstukje hebben gemaakt over een leven zonder internet. Die stukjes gaan we "as we speak" aan elkaar laten zien. En dan gaan we wachten op het avondeten dat door velen als een waar feestmaal zal worden beschouwd.....wat dat precies is.....dat horen jullie later nog wel.... Net als de rest van het avondprogramma. Tot die tijd: ALAAF!!!!!!

Mochten jullie foto's willen kijken van de speurdag? Ze staan op Twitter @RWAgroep en dan een cijfer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten