maandag 20 mei 2013

Dit was het dan...

Dat was ons het feestje wel zeg! Helaas komt aan alle leuke dingen een eind. De kinderen zijn waarschijnlijk bijna allemaal  op weg naar het volgende feest (in Café de Mand). Wij hebben nog even alle spullen opgeruimd en met z'n allen afgesloten met patat en Chinees. Het zal niet lang meer duren voor ook wij ons richting Cafe de Mand gaan begeven.

Verderop deze week volgen de foto's en nog wat verhalen, onder andere van de meiden die bij de Bonte Avond een terugblik op kamp hebben geschreven. 

Nog iets anders belangrijks: Isabella Koert is knuffelbeer Toto kwijt. Waarschijnlijk met het inpakken in een andere tas terecht gekomen. Isabella zou Toto uiteraard graag zo snel mogelijk weer terug willen! Laat het ons even weten als je meer weet!

Wij, de leiding. willen graag nog een keer alle kinderen bedanken voor dit gezellige weekend. Volgend jaar zien we jullie allemaal graag weer terug!

P.s. Het is ons opgevallen dat zodra de ouders in de buurt waren, het regende... We willen hier natuurlijk verder niks mee zeggen...

1 opmerking:

  1. Toto is terecht, hij was eenzaam achter gebleven op Campvelt.
    Hij wordt naar ons opgestuurd.

    Ingrid Koert

    BeantwoordenVerwijderen