maandag 28 mei 2012

De 3e dag

Weer een heerlijke avond:-)

Na weer een geslaagde dag na alle mooie activiteiten en natuurlijk een heerlijke douche (want die kan niet ontbreken in dit weer) gingen we aan tafel voor een overheerlijk diner. Dit keer wraps, shoarma, hamburgers en na afloop een gezonde fruitsalade. Wat worden we toch verwend hier! 

Na onze buikjes vol te hebben gegeten maakten we ons klaar voor de bonte avond. Het ging deze avond tussen 2 teams, de jongens en de meisjes die tegen elkaar moesten strijden door allemaal kleine spelletjes te doen. Weer erg geslaagd! Aan het eind waren het net de jongens die een nipte overwinning behaalden. Maar ondanks dit was het erg gezellig! De meisjes vinden dat ze sportief zijn door het weggeven van de overwinning, voor de jongens is het een bevestiging van iets wat ze al lang wisten...

Hierna volgde de chill-avond waar de kids konden kiezen tussen kaarten, kletsen, film kijken of natuurlijk nog een beetje kattenkwaad uithalen zoals matrassen verslepen. Allemaal erg grappig en vooral leuk dat iedereen elkaar steeds weer terug probeert te pakken. En hopelijk gaan de kids weer een beetje op tijd slapen, zodat de leiding nog wat uurtjes kan pakken. Tot dusver is het een zeer GESLAAGD en vooral GEZELLIG kamp!! 

(Helaas kunnen we niet onze belofte van gisteren nakomen dat we vandaag meer foto's zouden plaatsen. Het uploaden van foto's gaat vrij langzaam en we zijn gebonden aan een aantal MB's, wat het niet heel makkelijk maakt. We moeten het dus voor nu nog even doen met een paar foto's per dag. De rest volgt later...)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten