zaterdag 26 mei 2012

De 1e avond

Zo, de 1e avond zit er op. Na een voorbereiding van 5 uur van de eerste groep leiding, kwamen de bussen rond 21.00 uur aan in Balen.

Uiteraard moesten eerst de nodige huishoudelijke mededelingen gedaan worden gedaan, maar daarna konden onze superhelden hun slaapzalen in gaan delen. Na een lekker kopje soep van de kookploeg, gingen de eerste activiteiten van start.

De E en F startten in het parkje naast het kamphuis met een verhaal, gevolgd door een spel waarbij plaatjes gezocht moesten worden. Daarna zijn de gebruikelijke liederen voorbij gekomen, zoals "de pet van tante Jet" en "waar we ook heen gaan" nog voorbij gekomen. Uiteraard moest er ook nog even gekeet worden in de slaapzaal, maar inmiddels ligt toch echt iedereen te slapen.De C en D hebben in het bos bij het kamphuis een smokkelspel gedaan. Helaas werd het vrij snel donker en was het bos niet overal even egaal, maar dat mocht uiteraard de pret niet drukken. De C-tjes waren hierna nog lang niet moe, dus daarmee is nog een korte wandeling gemaakt. Verhalen over spookhuizen in Poortugaal waren erg populair. Verder lijkt het er op dat de eerste kampverkeringen al aan het ontstaan zijn, maar daarover misschien later meer! Uiteraard houden we jullie op de hoogte.De A en B druppelen op dit moment langzaam binnen van de Niet-de-dropping. De eerste 2 groepen zijn erg enthousiast en we hebben gelukkig nog niks gehoord over groepen die verdwaald zijn. Bij deze groep nog geen ontluikende kampverkering, maar wie weet wat er nog gebeurt... Wel zijn we er achter gekomen dat Kimberley daadwerkelijk overal bang voor is.

Nu is het tijd om te zorgen dat iedereen lekker gaat slapen. Hopelijk kunnen wij als leiding dan ook zo naar bed :-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten