maandag 2 april 2012

De superhelden deel 1

Kampcommissie

Nils de Brons - Agent P
Ik ben Nils de Brons, 27 jaar en dit jaar voor het eerst voorzitter van de kampcommissie na al 2 jaar in de kampcommissie gezeten te hebben. In totaal zal dit mijn 6e jaar als kampleiding zijn, maar vanaf de welpen tot en met de junioren ben ik elk jaar mee geweest op kamp. In het dagelijks leven werk ik bij BDO als registeraccountant in opleiding. Daarnaast studeer ik nog Accountancy op de Nyenrode Business Universiteit, zodat ik mezelf over een tijdje daadwerkelijk registeraccountant mag noemen.  Van jongs af aan loop ik al rond bij eerst RWR en later RWA en inmiddels speel ik alweer zo’n 8 jaar in het 1e. Verder coach ik de C1 en ben bijna dag en nacht wel in de sporthal of in de kantine te vinden. In het verleden heb ik verder ook nog de welpen en de E1 gecoacht en heb ik nog een jaar in de supportersvereniging gezeten. In de vrije tijd die ik nog over heb, vind ik het vooral leuk om met vrienden wat te doen of voetbal te kijken en dan voornamelijk naar Liverpool en Feyenoord.

Leon Stolk - The Riddler
Ik ben Leon Stolk, als we op kamp zijn ben ik 30 jaar. Ik werk sinds 2004 in het basisonderwijs, momenteel groep 7, en heb de functie gedragsspecialist. Ik ben met korfbal begonnen bij RWR en korfbal nu sinds mijn 11e. Inmiddels heb ik al veel kampen gedraaid. Dit is iets wat ik erg leuk vind om te doen. Om deze reden ben ik ook vrijwilliger bij de YMCA, een vakantieorganisatie voor kinderen en jongeren. Hier organiseer ik reizen voor jongeren van 17 - 25 jaar en kampen voor kinderen van 6 tot 17 jaar. Ook coach en train ik binnen deze organisatie mensen die graag kampen willen gaan begeleiden voor de YMCA.

Peter Spoormaker - Captain Zebrwa
Ik ben Peter Spoormaker en 31 jaar. Toen ik ongeveer 6 jaar was ben ik met een vriendje meegegaan naar een korfbaltraining en nu zit ik er nog steeds op. Rond mijn 14e ben ik begonnen als vrijwilliger (coaching van een F-team op een toernooi) en de jaren daarna heb ik vele jeugdploegen gecoacht. Op dit moment doe ik nog redelijk wat taken binnen RWA. Bestuurslid Technische Zaken, speler/coach RWA 3, coach RWA A1 en kampcommissie lid. Vanaf 1999 ga ik mee als leiding op kamp en in 2003 heb ik toen samen met Stefanie, Francisca en Arjan de ‘aftredende’ kampcommissie opgevolgd. Verder ben ik in het verleden voorzitter geweest van de Supportersvereniging en ben ik webmaster van de RWA site geweest (en nu stiekem op de achtergrond help ik mee aan de nieuwe website). In 2001 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en via mijn afstudeerstage ben ik bij de ING Bank terecht gekomen en na mijn studie daar blijven werken. Vrije tijd heb ik niet echt, aangezien ik niet echt van stilzitten houd, ik ben dus vaak altijd bezig, is het niet voor de korfbal, dan wel in het huis aan het klussen/opruimen, dan wel gezellig met een groep mensen wat doen, etc.

Monique Spoormaker-de Groot - Clover (Totally Spies)
 Mijn naam is Monique Spoormaker en ben 28 jaar.  Sinds mijn 6e jaar zit ik op korfbal. Afgelopen jaren heb ik verschillende ploegjes gecoacht maar nu hou ik mij alleen bezig met het helpen organiseren van kamp. Ik ga al 9 jaar mee als leiding en zit voor het 5e  jaar in de kampcommissie. In 2005 heb ik de opleiding Verpleegkunde afgerond en nu werk ik sinds bijna 5 jaar bij een huisartsenpraktijk in Portland. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om muziek te luisteren en te lezen. Ook hou ik erg van gezelligheid!

Johan Giberius - Super Grover
Mijn naam is Johan Giberius, 43 jaar. Werk bij een internationale firma genaamd Evatec, die apparatuur levert voor  de nano-technologie.  Apparatuur voor bijv. de chips-industrie en voor optische coatings, denk hierbij aan de lenzen voor in elektronen microscopen. Onze kinderen Kenneth, C1 en Tristan, D1 zitten sinds hun resp. 7e en 5e jaar op de korfbal. Nu alweer zo’n 6 jaar. Samen met Akke Dijkshoorn heb ik Tristan in de welpjes nog een jaar gecoacht. Heb een aantal jaren meegetraind met de recreanten op de woensdagavond. Mijn vrouw Patricia heeft me aangestoken om mee te gaan als “kookouder”. Dit jaar ga ik voor de 4e keer mee als kookouder. Voor het eerst in een soort van deeltijd functie omdat een deel van de tijd wordt gevuld met mijn nieuwe functie in de kampcommissie. De persoonlijke uitdaging is om de verbinding te zijn tussen de leiding en de kookploeg. Zodat de kinderen weer heerlijk kunnen genieten van het eten waarbij er een juiste aansluiting is op de spellen en activiteiten. Mijn vrije tijd gaat op aan het bekijken van korfbalwedstrijden en het 3x per week beoefenen van de hardloopsport.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten