woensdag 11 april 2012

De superhelden deel 3

Hierbij presenteren we u alweer deel 3 van de superhelden. Na eerst de kampcommissie en de kookploeg aan u voorgesteld te hebben, stellen we nu het 1e deel van de overige leiding aan u voor. De komende weken zal de rest van de leiding nog aan u voorgesteld worden.

Bart van Riessen - Dr. Doofenshmirtz
Gelukkig! Er komt weer een RWA-kamp aan! Ik ben Bart van Riessen en ga voor de 6e keer mee als leiding. Ik begon bij RWA toen ik 7 jaar was en heb sinds die tijd altijd in de hogere teams gespeeld. Hoger qua nummer dan. De afgelopen jaren speelde ik wisselend wel en niet, afhankelijk van mijn studiedrukte en enkele buitenlandavonturen. Daarnaast heb ik enkele jaren de wiRWAr gemaakt, eerst nog de papieren versie, later de digitale. Ook heb ik een blauwe maandag de supportersvereniging versterkt. Ook ben ik minstens 10 keer als deelnemer op kamp meegeweest. Ik vind het elk jaar bijzonder leuk om mee te werken aan het kamp en het kampthema. Komend kamp zijn we allemaal superhelden! Wie wil dat nou niet? Maar goed, tot het zover is houd ik me bezig met een andere heldendaad, het afronden van mijn studies: werktuigbouwkunde en econometrie. Om het hoofd boven water te houden werk ik part time als procesanalist op het gebied van vliegveldterminals. Na het komende kamp mag ik eventjes uitslapen en dan beginnen met de laatste stap: 9 maanden afstuderen... Ik denk dat jullie begrijpen waar ik meer naar uitkijk!

Esther de Jongh-van Os - Dylan (Charlie's Angels)
Mijn naam is Esther de Jongh. Ik ben 31 jaar oud en getrouwd met Robin. We wonen in Rhoon. Ik zit al 22 jaar met heel veel plezier op korfbal. Ik ben begonnen bij kv Poortugaal en later fuseerde dit natuurlijk met RWR en werd het RWA. Momenteel speel ik in het vierde. In het dagelijks leven ben ik 4 dagen in de week juf van een hele leuke groep 6. Dit is alweer het negende schooljaar dat ik werkzaam ben als leerkracht, nadat ik in 2003 mijn PABO opleiding heb afgerond. Ook naast mijn werk ben ik erg betrokken bij jeugd en jongeren. Samen met Robin deel ik de functie van Jeugdouderling in de Protestantse kerk (in wording) van Poortugaal. In m’n vrije tijd vind ik het erg leuk om leuke en gezellige dingen met vrienden te doen, ik houd van lezen en ga graag naar het theater voor een leuke musical. De afgelopen jaren ben ik niet mee geweest op kamp en heb er dan nu ook extra veel zin in!

Eva Hennink - Superwoman
Mijn naam is Eva Hennink en ik ben 19 jaar. Al sinds mijn 6de korfbal ik bij RWA en ben ik altijd met ontzettend veel plezier mee geweest op kamp. Sinds dit seizoen speel ik bij de senioren en mag ik als deelnemer dus niet meer mee op kamp. Ik was daarom erg blij dat ik mee gevraagd werd om dit jaar voor het eerst mee te gaan als leiding. Ook ben ik actief in de supporters vereniging van RWA, waarbij we activiteiten voor de jeugd van RWA organiseren.  Ik heb mijn diploma als sociaal pedagogische werker, en momenteel doe ik hier nog een jaar achteraan om mijn niveau 4 te behalen. In mijn vrije tijd hou ik van films kijken, en met mijn vriend(en) leuke dingen doen.

Fleur Vink - Catwoman
Ik ben Fleur Vink, 22 jaar en zit sinds mijn tiende op de korfbal. Via schoolkorfbal heb ik kennis gemaakt met de sport en sindsdien ben ik er niet meer weg te slaan. Ik speel sinds 3 jaar in het tweede. Daarnaast ben ik al 5 jaar coach/trainer waarvan ik op dit moment  de C1 onder mijn hoede heb. Verder vervul ik de rol van trainersbegeleider en ben ik supportersvereniging lid. Dit kamp word mijn derde kamp als leiding, maar sinds ik klein ben ga ik al mee. Mijn doel is om de kinderen net zo’n leuke tijd te bezorgen als ik dat vroeger heb gehad. Het zijn een hoop bezigheden maar het is ontzettend leuk. Ik zit in mijn laatste jaar van de studie Toegepaste Psychologie en hoop in juni afgestudeerd te zijn. Hierna wil ik mijn master halen op de universiteit. In mijn vrije tijd zing ik in de band BijGeenGehoor, we repeteren 1 keer in de twee weken en treden ook verschillende keren per jaar op.  Verder speel ik nog saxofoon en vind ik het leuk om met vrienden en vriendinnen af te spreken.


Geru Vazquez - Zorro
Mijn naam is Geru Vazquez, ik ben 36 jaar en werkzaam als Supervisor Ocean Freight en Operational Account Manager bij 's werelds grootste logistieke dienstverlener DHL Global Forwarding. Als ouder en supporter van Nikki (C1), Jamie (D1) en Lauri (F2) ben ik al geruime tijd betrokken bij RWA. Door de kampcommissie is mij gevraagd om dit jaar mee te gaan als kampleiding. Zelf voetbal ik bij PSV Poortugaal, kijk ik graag naar wielrennen, honkbal, basketbal en Real Madrid en besteed ik mijn vrije tijd het liefst aan mijn gezin.

Ilse de Rooij - Sam (Totally Spies)
Ik ben Ilse de Rooij en ben 19 jaar. Ik zit al sinds mijn 6e op korfbal. Ik train nu 2 jaar de kangoeroetjes en 3 jaar daarvoor heb ik ook al verschillende teams gecoacht. Verder zit ik voor het 2e jaar in de Supportersvereniging van RWA. Ik ben nu bezig met de opleiding Voeding & Diëtetiek in Den Haag en zit in mijn 2e jaar van de 4. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dingen te doen met mijn familie en vrienden.

1 opmerking:

  1. Die Geru moet nog oppassen niet alsnog de Spaanse Inquisitie achter zich aan te krijgen...

    BeantwoordenVerwijderen